OBJEKTI / OBJECT

PERSHKRIMI I OBJEKTIT:

8Objekt ndertimi i ri me sip. totale prej 2500 M2, 10 katesh nga te cilet 9 kate te perdorshme, kati i pare i shfrytezueshem per dyqane si dhe katnendhe per parkim ; i disponueshem per shitje ose qera. Ndodhet fare afer plazhit te durresit ne zonen perballe hotel Adriatik (shih harten). Objekti eshte lehtesisht i pershtatshem per hotel, spital, azil, konvikt etj. duke marre ne konsiderate planimetrine lehtesisht te menaxhueshme dhe strukturen prej 50 garsonierash (shih planimetrite e detajuara te cdo kati).

Kliko ketu per te shkarkuar fletepalosjen si PDF

_______________________________________________________________________________

DESCRIPTION OF THE BUILDING:

New building structure with a total surface of 2500 Sqm,10 floors out of which 9 available for use, ground floor available for shops and bars and underground floor appropriate for parking; available for sale or rent. Situated close to the beach of Durres in the area just in front of hotel Adriatik (see the map) this building can be easily adopted to be utilized as a hotel, hospital, dormitory, asylum etc, considering the adequate planimetry and composure of 50 studios (see the detailed planimetry of each floor).

Click here to download PDF brochure